The Nuzzle responsibility

Protecting the world's richest reefs and marine life

Als enthousiaste duiker heb ik veel kunnen genieten van wat voor moois de (onderwater)wereld te bieden heeft. Helaas ben ik op deze manier ook zeer regelmatig geconfronteerd met de minder mooie kanten van de effecten van de huidige manier van consumptie in de wereld. Van flink met plastic vervuilde zeeën en kustlijnen tot compleet weggebombardeerde koraalriffen ten behoeven van de visindustrie.

Ik streef ernaar om de juiste balans te vinden tussen mijn commerciële wensen en het creëeren van een zo veel mogelijk positieve impact op de wereld van de toekomstige generaties. Dit doe ik met de wens dat onze kinderen en de komende generaties met volle teugen kunnen genieten van al het moois wat de aarde te bieden heeft en dat zij steeds minder met het lelijke geconfronteerd zullen worden.

Ik wil op mijn manier een bijdrage leveren aan het creëeren van een mooiere en gezondere wereld dan die van vandaag. Als we allemaal een kleine, positieve verandering maken in ons leven, kunnen we met zijn allen heel veel bereiken. Ik denk dan ook dat het belangrijk is om dit aan mijn kinderen mee te geven en ze vanaf het eerste begin te inspireren om een positieve bijdrage te leveren, op welke manier dan ook.

– Sylvia

Nieuwsgierig naar hoe we dit gaan doen? Laat je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.