Over Nuzzle

Bij Nuzzle verkopen we hoogwaardige baby producten waarvan wij geloven dat ze daadwerkelijke een positieve invloed hebben op het creëeren van een mooie en gezonde wereld. We verkopen dan ook alleen producten waarvan wij geloven dat deze daar daadwerkelijk aan bijdragen. Je kan bij ons terecht voor de dagelijkse benodigdheden om je kleintje te verzorgen, aan te kleden en om hem of haar te vermaken met de mooiste speeltjes. Daarnaast zijn de producten ook super leuk om cadeau te kunnen geven bij een babyshower, op kraamvisite of voor een verjaardag of als je gewoon iets leuks cadeau wilt doen!

Bij de aankondiging van ons eerste kindje begon al snel de zoektocht naar wat er allemaal aangeschaft moest worden. Er ging een wereld voor ons open aan opties en mogelijkheden van producten die we absoluut nodig hadden.

Met een achtergrond in onderzoek naar duurzame producten en kleding en als groot voorstander van natuurlijke materialen, kwamen bij mij elke keer de vragen naar boven ‘Hoe is dit geproduceerd? Is dit goed voor mijn kleine babytje? Wat voor impact heeft het kopen van dit product op het milieu?’. Met deze vragen in het achterhoofd is Nuzzle gestart en verkopen we alleen producten waarbij wij een antwoord hebben en ons geen zorgen meer hoeven te maken.

Waar wij in geloven

Wij willen dat onze kinderen en die van hun met volle teugen kunnen genieten van al het moois wat de aarde te bieden heeft en vinden het dan ook belangrijk om ons daar actief voor in te zetten. Met Nuzzle willen wij op onze manier een bijdrage leveren aan het creëeren van een mooiere en gezondere wereld dan die van vandaag.

Wij geloven dat als we allemaal een kleine, positieve verandering maken in ons leven, we met zijn allen heel veel kunnen bereiken. Wij denken dan ook dat het belangrijk is om dit aan onze kinderen mee te geven vanaf dag één en ze vanaf het eerste begin te inspireren om een positieve bijdrage te leveren, op welke manier dan ook.